Mesterhus_logo2017_cmyk.jpg
 
 

GJERSETFELTET

Gjersetfeltet ligger i Haram kommune. 
Feltet består av noe etablert bebyggelse og ligger sydvendt med fantastisk utsikt mot fjord og fjell.
Velg ett av våre mange husmodeller eller vi skreddersyr din husdrøm.

Kontakt oss for en uforpliktende boligprat.

 

TOMTER GJERSETFELTET

Gjersetfeltet ligger i Haram kommune. 
Feltet består av etablert bebyggelse, og nå 10 nye prosjekterte eneboliger på store tomter.

På bildet til høyre ser du en oversikt over feltet. Tomtene som er ringet rundt er fremdeles ledige.

Kontakt oss for prospekt og en uforpliktende boligprat.

 

MODERNE TOMANNSBOLIG PÅ HOFFLAND, ELLINGSØY
med carport og parkeringsplass

Tomannsbolig er under oppføring på Hoffland i Ålesund kommune. Seksjonen er over to plan og har frittstående carport med sportsbod og egen parkeringsplass. Vei og oppstillingsplasser blir gruset. Det er ca 7 min å kjøre til Ålesund sentrum. Feltet er sydvendt med nydelig utsikt mot fjord og fjell, Ellingsøyfjorden og Ålesund by. Turterreng i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til skole, barnehage og butikk.

Tomannsboligen er en en moderne bolig, med kreativ planløsning og gode lysforhold. Huset er tilpasset en skrå tomt hvor du kan få tilkomst/inngang fra begge etasjer. De speilvendte bo-enhetene gir fine, private uteområder og en skjermet balkong på begge sider. Hver enhet har et bruksareal på 149,6m2 fordelt over to plan. Det er totalt 4 soverom.

I 2 etasje har du alle hovedfunksjoner som soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, bod og eget bad med inngang fra entreen. Boden kan med fordel benyttes som garderobe. Luftebalkong med skyvedør fra stue/kjøkken. I underetasjen er det muligheter for variable planløsninger, med tre soverom, gang, bad og bod/vask.