Gode råd og inspirasjon til din boligdrøm!

Kontakt oss for en uforpliktende boligprat idag!

 
TAKKNEMLIG FOR AT DETTE ER MITT YRKE  Vi møter Ben Giske fra Fylling & Bjørge - Selger og arkitekten bak FunkyFunkis. Det er mange som oppfyller sin boligdrøm med et hus fra Mesterhus. Det at de blir ivaretatt på en skikkelig måte er utrolig viktig for oss.

TAKKNEMLIG FOR AT DETTE ER MITT YRKE
Vi møter Ben Giske fra Fylling & Bjørge - Selger og arkitekten bak FunkyFunkis. Det er mange som oppfyller sin boligdrøm med et hus fra Mesterhus. Det at de blir ivaretatt på en skikkelig måte er utrolig viktig for oss.

FUNKYFUNKIS  Sjekk ut @funkyfunkis på instagram eller facebook.

FUNKYFUNKIS
Sjekk ut @funkyfunkis på instagram eller facebook.

4 TING DU MÅ TENKE PÅ FØR DU SKAL BYGGE HUS  Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen.

4 TING DU MÅ TENKE PÅ FØR DU SKAL BYGGE HUS
Eli Karin og Ove har nettopp blitt eiere av FunkyFunkis, og har husbyggingsprosessen friskt i minnet. I den anledning har de fire konkrete tips til deg som ønsker å bygge hus, og hva som var viktigst for dem i prosessen.

MODERNE TOMANNSBOLIG  Tomannsboligen er planlagt på byggefeltet på Hoffland som er på Ellingsøya i Ålesund kommune. Seksjonen er over to plan og har frittstående carport med sportsbod.

MODERNE TOMANNSBOLIG
Tomannsboligen er planlagt på byggefeltet på Hoffland som er på Ellingsøya i Ålesund kommune. Seksjonen er over to plan og har frittstående carport med sportsbod.

FUNKISHUSET ALLE SNAKKER OM  Vi har fått så mange flotte tilbakemeldinger etter vi flytta inn her. Folk blir veldig overrasket når de kommer opp i tredje etasje og ser den ekstremt flotte utsikten, sier Eli Karin. Huset som er designet og bygget av Fylling & Bjørge.

FUNKISHUSET ALLE SNAKKER OM
Vi har fått så mange flotte tilbakemeldinger etter vi flytta inn her. Folk blir veldig overrasket når de kommer opp i tredje etasje og ser den ekstremt flotte utsikten, sier Eli Karin. Huset som er designet og bygget av Fylling & Bjørge.

OPPLEV NOEN AV VÅRE HUS I 360 VR  Opplev både  Signatur 302  og  Karita  i 360 VR. Det gir et flott inntrykk av rommene og flyten i huset.

OPPLEV NOEN AV VÅRE HUS I 360 VR
Opplev både Signatur 302 og Karita i 360 VR.
Det gir et flott inntrykk av rommene og flyten i huset.